Star Wars Jedi: Survivor komt eindelijk naar PS4 en Xbox One

-

Het heeft even mogen duren, maar Star Wars Jedi: Survivor is eindelijk onderweg naar de vorige generatie consoles. Dit maakt EA bekend via social media.

Star Wars Jedi: Survivor is de tweede game in de avonturenreeks, waarin Cal Kestis centraal staat. Spelers nemen de controle over van een échte jedi en mogen diverse planeten afreizen, terwijl ze het opnemen tegen de troepen van The Empire. Op 28 april 2023 kwam de titel van Respawn Entertainment oorspronkelijk uit. Ondanks dat Star Wars-fans blij waren met de authenticiteit en gameplay-elementen, spraken vele gamers over een teleurstellende performance op zowel de pc als de current-gen consoles. De keuze dat Star Wars Jedi: Survivor na anderhalf jaar dan ook komt te verschijnen op consoles die al 11 jaar oud zijn, wordt niet met enthousiasme ontvangen. Fans reageren op X dat ze het idee hebben dat dit eigenlijk niet goed kan gaan, maar we gaan het vanzelf meemaken.

Check hier onze review van Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi: Survivor is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Op 17 september kun je de game aanschaffen op de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Ontwikkelaar:

Respawn Entertainment

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

28 april 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord