Star Wars Jedi: Survivor komt naar de PS4 en Xbox One

Geplaatst:

Star Wars Jedi: Survivor komt uit op de Xbox One en PlayStation 4. Dat maakte uitgever EA bekend tijdens het bekendmaken van de laatste kwartaalcijfers.

Star Wars Jedi: Survivor verscheen eerder dit jaar en werd zeer goed ontvangen, als je de pc-versie van Jedi Survivor niet meetelt. De game kwam exclusief uit op de next-gen consoles (PlayStation 5 & Xbox Series) en de pc. Nu is er door EA tijdens het tonen van de laatste kwartaalcijfers aangekondigd dat Star Wars Jedi: Survivor toch een release krijgt op de PlayStation 4 en Xbox One, de last-gen consoles. Meer informatie over de last-gen versie van de game werd helaas niet onthuld. EA maakte wel bekend bezig te zijn met verschillende prestatieverbeteringen voor de PlayStation 5-, Xbox Series-en pc-versie van Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi Survivor1

Star Wars Jedi: Survivor is nu beschikbaar op de PlayStation 5, Xbox Series en pc. Wanneer de game uitkomt op de Xbox One en PlayStation 4 is nog niet bekend. Lees hier Rudy's Star Wars Jedi: Survivor review over de PlayStation 5-versie van de game.

Bron: Gamespot

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord