Star Wars Jedi: Survivor overleeft het niet op Steam

Geplaatst:
Aangepast: 28 april 2023 20:32

Star Wars Jedi: Survivor is nog maar net uit, maar de game krijgt al gelijk bakken met negatieve recensies over zich heen. De game overleeft het op Steam namelijk niet.

Vandaag is de dag dat fans eindelijk aan de slag kunnen met Star Wars Jedi: Survivor. De spelers op pc hebben echter niet zo'n goede launch ervaren. Wanneer je namelijk naar de Steam-pagina van de game gaat, dan zie je op het moment van schrijven ruim drieduizend recensies staan, waarvan net iets meer dan een kwart positief is. Dat is natuurlijk geen lekkere binnenkomer. De meeste recensies gaan over de performance van de game. De pc-versie van Star Wars Jedi: Survivor kampt met frame drops, crashes en oneindige laadtijden. Zelfs spelers met een high-end gaming pc waar goede hardware in zit, hebben nog last van performanceproblemen. Ook spelers op de PlayStation 5 en Xbox Series geven op Twitter en Reddit aan problemen te hebben met de performance van de game. Onze eigen Rudy vindt het in zijn Star Wars Jedi: Survivor review ook wel meevallen. Het ziet ernaar uit dat de optimalisatie voor de pc het slechtste is. Dat is zonde, want de gameplay van Star Wars Jedi: Survivor ziet er veelbelovend uit.

Star Wars Jedi: Survivor is nu te spelen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Wellicht is het wel verstandig om nog even te wachten met de game.

Bron: Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord