Trailer: Nieuwe gameplaytrailer voor Star Wars Jedi: Survivor

Geplaatst:
Aangepast: 10 april 2023 17:47

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Star Wars Jedi: Survivor. In deze trailer zien we nieuwe beelden van het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Fallen Order af. Ook in dit deel vertolkt de Jedi Cal Kestis weer de hoofdrol en wordt hij wederom vergezeld door zijn robotische maatje BD-1. In een galaxy far, far away beleven zij weer een nieuw indrukwekkend avontuur en de nieuwe trailer belooft veel goeds. Als je er vroeg bij bent en de game nu alvast in de pre-order zet, dan verzeker je jezelf van een cosmetische set voor Cal Kestis dat geïnspireerd is door Obi-Wan Kenobi.

Benieuwd naar dit nieuwe deel in de franchise? Wij hebben alles wat je moet weten over Star Wars Jedi: Survivor voor je op een rijtje gezet. Star Wars Jedi: Survivor verschijnt op 28 april voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord