Check hier alle The Game Awards 2023 content

Star Wars Jedi: Survivor

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe gameplaytrailer voor Star Wars Jedi: Survivor

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Star Wars Jedi: Survivor. In deze trailer zien we nieuwe beelden van het vervolg op Star Wars Jedi: Fallen Order.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen van Fallen Order af. Ook in dit deel vertolkt de Jedi Cal Kestis weer de hoofdrol en wordt hij wederom vergezeld door zijn robotische maatje BD-1. In een galaxy far, far away beleven zij weer een nieuw indrukwekkend avontuur en de nieuwe trailer belooft veel goeds. Als je er vroeg bij bent en de game nu alvast in de pre-order zet, dan verzeker je jezelf van een cosmetische set voor Cal Kestis dat geïnspireerd is door Obi-Wan Kenobi.

Benieuwd naar dit nieuwe deel in de franchise? Wij hebben alles wat je moet weten over Star Wars Jedi: Survivor voor je op een rijtje gezet. Star Wars Jedi: Survivor verschijnt op 28 april voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

BRON Electronic Arts

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?