Leer hier alles over Star Wars Jedi: Survivor

Geplaatst:

Dankzij de meest recente en exclusieve previews zijn we een schat aan details rijker als het gaat om Star Wars Jedi: Survivor. We zetten hier alle belangrijke informatie op een rijtje!

We komen te weten dat er in totaal zeven planeten zijn. Deze zijn flink groot en zijn gevuld met sidequests. Door de vrijheid die de speler ervaart worden de planeten semi-open-wereld genoemd. Protagonist Cal Kestis ontvangt ook de nodige upgrades. Spelers kunnen kiezen uit vijf gevechtshoudingen die impact hebben op de combat. Zo kan de Jedi gebruik maken van zowel zijn lightsaber als zijn blaster en dit wapentuig combineren middels combo's. Cal bezit tevens nieuwe Force-krachten en mobiliteitsopties. Onder de mobiliteitsopties vallen zogenaamde 'mounts'. Dit zijn wezens uit de lokale fauna die Cal bevriend en gebruikt om de wereld sneller door te reizen. Cal Kestis is ditmaal wat meer aan te passen op het visuele gebied - je kunt meer verdienen dan simpelweg een andere kleur poncho. Ja, je kunt de baard, de outfit en het kapsel van de Jedi aanpassen. New Kids Kestis is een optie.

Check hier de story trailer van Star Wars Jedi: Survivor. Check hier Star Wars Jedi: Survivor gameplay.

Star Wars Jedi Survivor1

Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar vanaf 28 april voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: EA Star Wars
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Series

Star Wars

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 april 2023

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord