Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Star Wars Jedi: Survivor

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Trailer: Star Wars Jedi: Survivor story trailer toont bekende gezichten

Het duurt niet lang meer, voordat we met Star Wars Jedi: Survivor aan de slag kunnen. EA en Respawn Entertainment hebben daarom een story trailer uitgebracht.

We zien dat protagonist Cal het moeilijk gehad heeft. Al vijf jaar vecht hij een verloren strijd tegen het kwaadaardige Keizerrijk. Daarom moet hij nieuwe allianties sluiten - of beter gezegd, oude bondgenoten weer eens opzoeken. In de trailer zien we diverse personages uit Star Wars Jedi: Fallen Order. Om meteen maar een paar te noemen: Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) en de nieuwe huurling Bode Akuna (Noshir Dalal) maken een opkomst. Ze zijn niet alleen belangrijk voor het verhaal, maar ze staan ook aan Cals zijde in combat. Ja, de nieuwe story trailer heeft ook genoeg gameplaybeelden in huis. We zien diverse vijanden waar Cal het tegen op neemt, maar we zien ook wat van het platforming en de puzzels in de aankomende actie/avonturengame van Respawn Entertainment.

Check hier nog meer gameplay van Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar vanaf 28 april voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON EA Star Wars

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?