Trailer: Star Wars Jedi: Survivor story trailer toont bekende gezichten

Geplaatst: 20 maart 2023 17:45
-

Het duurt niet lang meer, voordat we met Star Wars Jedi: Survivor aan de slag kunnen. EA en Respawn Entertainment hebben daarom een story trailer uitgebracht.

We zien dat protagonist Cal het moeilijk gehad heeft. Al vijf jaar vecht hij een verloren strijd tegen het kwaadaardige Keizerrijk. Daarom moet hij nieuwe allianties sluiten - of beter gezegd, oude bondgenoten weer eens opzoeken. In de trailer zien we diverse personages uit Star Wars Jedi: Fallen Order. Om meteen maar een paar te noemen: Cere Junda (Debra Wilson), Greez Dritus (Daniel Roebuck), Merrin (Tina Ivlev) en de nieuwe huurling Bode Akuna (Noshir Dalal) maken een opkomst. Ze zijn niet alleen belangrijk voor het verhaal, maar ze staan ook aan Cals zijde in combat. Ja, de nieuwe story trailer heeft ook genoeg gameplaybeelden in huis. We zien diverse vijanden waar Cal het tegen op neemt, maar we zien ook wat van het platforming en de puzzels in de aankomende actie/avonturengame van Respawn Entertainment.

Check hier nog meer gameplay van Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar vanaf 28 april voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: EA Star Wars
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Jedi: Survivor

Ontwikkelaar:

Respawn Entertainment

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

28 april 2023

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord