Star Wars Jedi: Survivor

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Star Wars Jedi: Survivor uitgesteld naar april

De terugkeer van Cal Kestis moet nog even wachten. Vandaag heeft EA Star Wars aangegeven dat Star Wars Jedi: Survivor een maand later verschijnt.

Games en uitstel gaan helaas nog steeds vaak samen. Ook Star Wars Jedi: Survivor is ten prooi gevallen aan deze industrieplaag. Via Twitter laat EA Star Wars weten dat de actiegame content compleet is. De laatste periode staat in teken van het verhelpen van bugs en het optimaliseren van de titel. Om ervoor te zorgen dat het product goed werkt op lancering, is er extra tijd nodig. Zes cruciale weken, zo wordt het genoemd. Star Wars Jedi: Survivor gaat dus niet meer verschijnen in maart.

Check hier gameplay van Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar vanaf 28 april voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?