Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Star Wars Jedi: Survivor

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Gerucht: Star Wars Jedi: Survivor lanceert in vroeg 2023

Een aantal bewijsstukken wijzen samen naar een potentiële releasewindow voor Star Wars Jedi: Survivor. De actiegame verschijnt wellicht in het eerste kwartaal van 2023.

Vroeg maart of laat februari, dat is de exacte window die nu genoemd wordt. Deze schatting werd onthuld, nadat er gegevens zijn gevonden in de PlayStation Network database. Deze gegevens werden gedeeld op Twitter. In deze database staat vermeld dat Star Wars Jedi: Survivor ingepland staat voor vroeg 2023. Het valt in lijn met een vorig nieuwsbericht. Deze EA-games komen uit vóór april 2023 en Star Wars Jedi: Survivor past goed in het rijtje.

Het is natuurlijk even afwachten op bevestiging van EA zelf. Bekijk hier de terugkeer van Cal Kestis in Star Wars Jedi: Survivor.

Star Wars Jedi: Survivor is in ieder geval beschikbaar in 2023 voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Twitter

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?