F1 22

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 1 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Deze EA-games komen uit vóór april 2023

Uitgever Electronic Arts heeft onlangs een nieuw persbericht gedeeld. Daarin staat de line-up voor het fiscaal jaar van 2023 weergegeven.

In het eerste kwartaal kunnen we ons opmaken voor de nieuwe Formula 1 game; F1 22. Lees hier onze preview van F1 22. Het tweede kwartaal staat in teken van de laatste FIFA-game onder de hoede van EA. Doordat de samenwerking tussen de voetbalbond FIFA en EA beëindigd is, heet FIFA vanaf 2023 EA SPORTS Football Club. Naast FIFA brengt de uitgever ook nog een nieuwe Madden NFL-game uit.

In het derde kwartaal zien we iets bijzonders. We kregen namelijk te weten dat er een nieuwe Need for Speed-game wordt uitgebracht. Deze game komt nog vóór het einde van dit jaar uit. Electronic Arts heeft twee ontwikkelaars samengevoegd om aan deze titel te werken. Codemasters Cheshire fuseert met Criterion Games voor de aankomende Need for Speed-titel. Tot slot kent dit kwartaal een release voor de nieuwste NHL-game.

Het vierde kwartaal van het fiscaal jaar is wellicht het drukste. EA wil een nieuwe sport-titel, remake, partner titel en grote IP uitbrengen. Er wordt gesproken over een andere remake dan de Dead Space Remake, die onlangs een releasedatum ontving. Of grote titels, zoals Mass Effect 4, Dragon Age 4, skate. en Jedi: Fallen Order 2 al klaar zijn om uitgebracht te worden tegen die tijd, is nog de vraag.

Dus nu weet je welke EA-games uitkomen vóór april 2023. Ook interesse in andere uitgevers? Bekijk hier dan hier deze Ubisoft-games die uitkomen vóór april 2023.

Deze EAgames komen uit vr april 20231

Welke games van Electronic Arts hoop jij te zien aan het einde van het fiscale jaar? Laat het ons weten in de comments.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?