Releasedatum Dead Space onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 12 mei 2022 20:56

De remake van Dead Space komt begin volgend jaar tot leven. Dat heeft Motive Studios tijdens een Developer Diary onthuld aan de kijkers.

Ontwikkelaar Motive Studio is nog druk bezig met de onwikkeling van Dead Space, maar heeft wel een releasedatum voor ogen. De remake moet begin volgend jaar verschijnen. Dead Space wordt volledig opnieuw opgebouwd in de Frostbite-engine. Toch wordt er wel rekening gehouden met het verhaal en de visie van de originele game. In Dead Space speel je als Isaac Clarke. Hij moet de USG Ishimura zien te repareren. Klinkt makkelijker dan het is, maar de USG Ishimura is een gigantisch ruimteschip. Uiteindelijk blijkt een ogenschijnlijk simpele opdracht moeilijker dan gedacht wanneer zijn vriendin verdwenen is en de bemanning van het ruimteschip afgeslacht en geïnfecteerd is. Best eng, evenals de audio van Dead Space dat eerder dit jaar werd onthuld tijdens een livestream van Motive Studio.

Dead Space releasedatum

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Electronic Arts
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord