Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score -

Releasedatum Dead Space onthuld

De remake van Dead Space komt begin volgend jaar tot leven. Dat heeft Motive Studios tijdens een Developer Diary onthuld aan de kijkers.

Ontwikkelaar Motive Studio is nog druk bezig met de onwikkeling van Dead Space, maar heeft wel een releasedatum voor ogen. De remake moet begin volgend jaar verschijnen. Dead Space wordt volledig opnieuw opgebouwd in de Frostbite-engine. Toch wordt er wel rekening gehouden met het verhaal en de visie van de originele game. In Dead Space speel je als Isaac Clarke. Hij moet de USG Ishimura zien te repareren. Klinkt makkelijker dan het is, maar de USG Ishimura is een gigantisch ruimteschip. Uiteindelijk blijkt een ogenschijnlijk simpele opdracht moeilijker dan gedacht wanneer zijn vriendin verdwenen is en de bemanning van het ruimteschip afgeslacht en geïnfecteerd is. Best eng, evenals de audio van Dead Space dat eerder dit jaar werd onthuld tijdens een livestream van Motive Studio.

Dead Space releasedatum

Dead Space verschijnt op 27 januari 2023 voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

BRON Electronic Arts

Over auteur PatrickLamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?