Video: Luister hier naar de audio van de Dead Space remake

Geplaatst:

Ontwikkelaar Motive heeft in een nieuwe livestream het een en het ander verteld over de audio in de Dead Space remake. Als kers op de taart krijgen we een officiële releasewindow.

De Dead Space-stream werd opgedeeld in vier aparte delen. In de video hieronder kun je de volgende onderdelen terugkijken. Het audiodesign van de wapens, sfeer, muziek en Isaac zelf worden besproken. Door wie? Door
Creative Director Roman Campos-Oriola, Senior Producer Philippe Ducharme en Audio Director Olivier Asselin uiteraard. De Dead Space remake maakt gebruik van nieuwe audiotechnologie, waarmee ze hopen de horrorervaring naar een nog hoger niveau te tillen. De stream werd afgesloten met een leuk nieuwtje. De Dead Space remake verschijnt namelijk niet in 2022, maar in het begin van 2023.

Dead Space verschijnt begin volgend jaar voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord