Gerucht: Dead Space remake verschijnt in laat 2022

Geplaatst:

Nieuwe geruchten over releasewindows zijn natuurlijk altijd interessant. Volgens Venture Beat kunnen we de nieuwe Dead Space al enigszins spoedig verwachten.

Jeff Grubb, editor bij Venture Beat, claimt dat hij gehoord heeft van mensen betrokken bij de Dead Space-ontwikkeling dat ze mikken op een release in laat 2022. Electronic Arts heeft echter nog niks bekendgemaakt en heeft niet inhoudelijk gereageerd op de geruchten. Volgens Grubb verwacht Electronic Arts intern echter dat Dead Space ergens in 2023 verschijnt. De grootste factor is natuurlijk of de ontwikkeling van de remake vlotjes verloopt, zodat Dead Space opnieuw kan schitteren op de next-gen consoles en pc. We weten echter dat games regelmatig worden uitgesteld, dus we gaan zien hoe Dead Space het er vanaf brengt. Bekijk hier de aankondigingstrailer van Dead Space tijdens EA Play. Vergeet niet dat de nieuwe Dead Space een echte remake is van het eerste deel.

Dead Space verschijnt voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5. Wanneer we de officiële releasedatum weten, lees je dat terug bij Gameliner.

Bron: Venture Beat
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord