Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Dead Space (2023)

  • Ontwikkelaar Motive Studios
  • Eerste releasedatum 27 januari 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Horror
  • Gameliner score

Dead Space is een remake van het eerste deel

EA Play werd gisteren met een knal gesloten dankzij de onthulling van de nieuwe Dead Space. Nu komen er langzamerhand wat meer details vrij voor de horrorgame.

Het is belangrijk om te noteren dat Dead Space een remake is van het eerste deel. Deze versie van de iconische horrorgame wordt geheel opnieuw opgebouwd in de Frostbite-engine. Ze vinden het uitermate belangrijk om de sfeer en thema's van de eerste game intact te houden. Ze gaan echter wel sleutelen aan het verhaal, de personages en gameplay-mechanics. In een interview met IGN werd er gesproken over ray-tracing en het feit dat ze community-feedback krijgen op hun werk. Het origineel gooide destijds ontzettend hoge ogen. Bekijk hier onze review van Dead Space, het origineel waar het allemaal mee begon.

onbekend

Dead Space verschijnt voor de PlayStation 5, Xbox Series en pc.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?