Dead Space is een remake van het eerste deel

Geplaatst:

EA Play werd gisteren met een knal gesloten dankzij de onthulling van de nieuwe Dead Space. Nu komen er langzamerhand wat meer details vrij voor de horrorgame.

Het is belangrijk om te noteren dat Dead Space een remake is van het eerste deel. Deze versie van de iconische horrorgame wordt geheel opnieuw opgebouwd in de Frostbite-engine. Ze vinden het uitermate belangrijk om de sfeer en thema's van de eerste game intact te houden. Ze gaan echter wel sleutelen aan het verhaal, de personages en gameplay-mechanics. In een interview met IGN werd er gesproken over ray-tracing en het feit dat ze community-feedback krijgen op hun werk. Het origineel gooide destijds ontzettend hoge ogen. Bekijk hier onze review van Dead Space, het origineel waar het allemaal mee begon.

onbekend

Dead Space verschijnt voor de PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Bron: EA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead Space (2023)

Series

Dead Space

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

27 januari 2023

Ontwikkelaar

Motive Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord