Gerucht: Dragon Age 4 verschijnt eind 2023

Geplaatst:

Er gaan geruchten de ronde dat Dragon Age 4 aan het einde van 2023 gaat verschijnen. Journalist Jeff Grubb deelde het nieuws in een episode van GrubbSnax.

Jeff Grubb heeft van zijn bronnen te horen gekregen dat de game momenteel op schema ligt en dat er nog achttien maanden te gaan zijn voordat de game uitkomt. Het vermoeden is dan ook dat de game aan het einde van 2023 gaat verschijnen. Echter is het ook mogelijk dat de releasedatum valt aan het begin van 2024. Dit zou betekenen dat het vertrek van Bioware creative director Matt Goldman geen effect heeft gehad op de ontwikkeling van Dragon Age 4. Momenteel is er nog weinig bekend over de game en is de laatste trailer alweer uit 2020. We moeten het dan ook doen met de teaser-afbeeldingen die zijn gedeeld via Twitter. Zo weten we dat de House of Crows en Grey Wardens onderdeel zijn van Dragon Age 4.

Bioware heeft de releasedatum van Dragon Age 4 nog niet officieel bekendgemaakt al weten we wel dat de game dit jaar niet gaat verschijnen. Dragon Age 4 is ontwikkeling voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: Dreadwolf

Series

Dragon Age

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

BioWare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord