F1 22

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 1 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Cross-play racet naar F1 22

Straks kun je racen tegen je vrienden ongeacht op welk platform je F1 22 speelt. Cross-play komt namelijk naar de racegame van Codemasters.

Dit werd gedeeld via een persbericht, maar uiteraard werd er op Twitter ook over gesproken. F1 22 cross-play gaat werken tussen alle platformen. Dit wil dus zeggen dat straks pc (Steam en Origin), Xbox-consoles en PlayStation-consoles tegen elkaar kunnen strijden voor de poulepositie. De aankomende dagen zijn er trials live in F1 22. Via deze demo's kun je cross-play testen in Social Play en de Two-Player carrièremodus. Daarna wordt cross-play volledig geïntegreerd in de racegame.

Bekijk hier onze review van F1 22.

F1 22 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON EA

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?