F1 22

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 1 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: Nieuwe F1 22 gameplaytrailer toont features

Er is een nieuwe gameplaytrailer van F1 22 getoond. Daarin werpen we een blik op de features in de game.

F1 22 is de nieuwste razendsnelle racegame van Codemasters. Ondanks het feit dat F1 22 geen Braking Point, de verhaalmodus uit de vorige game, bevat, zijn mensen enthousiast over wat de titel te bieden lijkt te gaan hebben. Onze eigen Patrick kreeg een voorproefje voorgeschoteld en gaf in zijn preview van F1 22 aan gerustgesteld te zijn. Inmiddels zijn we nog maar ongeveer een maand verwijderd van de release van de game en kunnen we genieten van een kersverse trailer. In de trailer is onder andere te zien dat de bestuurbaarheid van de racegame is vernieuwd. Tevens werpen we een blik op enkele vernieuwde circuits, de uitrusting van je personage en natuurlijk de mieterse supercars waarmee je over het circuit scheurt.

Je kunt de gameplayfeatures in F1 22 zelf bekijken in de onderstaande trailer.

F1 22 scheurt op 1 juli de digitale winkelschappen van de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One in.

BRON Codemasters

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?