F1 22

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 1 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

Trailer: F1 22-trailer toont VR op Canadees circuit

Stof je uit de kluiten gewassen VR-headset maar af, want F1 22 maakt gebruik van de VR-technologie. In een nieuwe trailer zien we hoe virtual reality-gameplay eruitziet in de game.

Adrenaline, zweet op je voorhoofd en een intens gevoel van snelheid. Dat is wat jij straks ook kunt voelen terwijl je F1 22, de nieuwe razendsnelle Formule 1-game van Codemasters, speelt. De game ondersteunt namelijk virtual reality op de pc. Waar een eerdere trailer van F1 22 nog de nadruk legde op de features van de game, duiken we ditmaal diep in de VR-mogelijkheden. In een nieuwe trailer kruip je in de huid van Lance Stroll terwijl hij met hoge snelheid over het circuit in Montreal scheurt. We zien zo het perspectief van de game wanneer je een VR-headset aansluit.

Beelden zeggen meer dan woorden, dus kijk vooral de onderstaande trailer om het gevoel te ervaren. Voel je de wind al door je haren suizen?

F1 22 verschijnt op 1 juli op de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One. Benieuwd naar meer informatie over de game? Bekijk dan zeker de preview van F1 22 die onze eigen Patrick voor je getikt heeft.

BRON Codemasters

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?