Trailer: F1 22-trailer toont VR op Canadees circuit

Geplaatst:

Stof je uit de kluiten gewassen VR-headset maar af, want F1 22 maakt gebruik van de VR-technologie. In een nieuwe trailer zien we hoe virtual reality-gameplay eruitziet in de game.

Adrenaline, zweet op je voorhoofd en een intens gevoel van snelheid. Dat is wat jij straks ook kunt voelen terwijl je F1 22, de nieuwe razendsnelle Formule 1-game van Codemasters, speelt. De game ondersteunt namelijk virtual reality op de pc. Waar een eerdere trailer van F1 22 nog de nadruk legde op de features van de game, duiken we ditmaal diep in de VR-mogelijkheden. In een nieuwe trailer kruip je in de huid van Lance Stroll terwijl hij met hoge snelheid over het circuit in Montreal scheurt. We zien zo het perspectief van de game wanneer je een VR-headset aansluit.

Beelden zeggen meer dan woorden, dus kijk vooral de onderstaande trailer om het gevoel te ervaren. Voel je de wind al door je haren suizen?

F1 22 verschijnt op 1 juli op de pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S en Xbox One. Benieuwd naar meer informatie over de game? Bekijk dan zeker de preview van F1 22 die onze eigen Patrick voor je getikt heeft.

Bron: Codemasters
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 22

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 juli 2022

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord