Check hier alle The Game Awards 2023 content

F1 22

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 1 juli 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Racing , Simulatie
  • Gameliner score

F1 22 bevat geen Braking Point

Braking Point keer in F1 22 niet meer terug. De verhaalmodus die vorig jaar werd geïntroduceerd is voor de officiële formule 1-game van dit jaar alweer geschrapt.

In gesprek met Codemasters hebben zij bekendgemaakt dit jaar niet de gamemodus Braking Point voort te zetten. De reden van deze keuze is vrij simpel. Volgens Codemasters kost het maken van Braking Point simpelweg te veel tijd en redden ze het niet om dat binnen een jaar neer te kunnen zetten. Braking Point in F1 2021 heeft bijvoorbeeld ook een ontwikkeltijd van een aantal jaar gekend. Mocht je je hebben verheugd om opnieuw in de huid van Aiden Jackson of een andere beginnend coureur te kruipen dan kom je dus van een koude kermis thuis. Toch heeft F1 22 nog genoeg te bieden. Ben je benieuwd wat? Lees dan mijn preview van F1 22.

F1 22 staat gepland voor een release op 1 juli 2022. De racegame gaat vanaf die datum van start op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?