F1 22 bevat geen Braking Point

Geplaatst:
Aangepast: 9 mei 2022 17:31

Braking Point keer in F1 22 niet meer terug. De verhaalmodus die vorig jaar werd geïntroduceerd is voor de officiële formule 1-game van dit jaar alweer geschrapt.

In gesprek met Codemasters hebben zij bekendgemaakt dit jaar niet de gamemodus Braking Point voort te zetten. De reden van deze keuze is vrij simpel. Volgens Codemasters kost het maken van Braking Point simpelweg te veel tijd en redden ze het niet om dat binnen een jaar neer te kunnen zetten. Braking Point in F1 2021 heeft bijvoorbeeld ook een ontwikkeltijd van een aantal jaar gekend. Mocht je je hebben verheugd om opnieuw in de huid van Aiden Jackson of een andere beginnend coureur te kruipen dan kom je dus van een koude kermis thuis. Toch heeft F1 22 nog genoeg te bieden. Ben je benieuwd wat? Lees dan mijn preview van F1 22.

F1 2021 review1

F1 22 staat gepland voor een release op 1 juli 2022. De racegame gaat vanaf die datum van start op pc, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 22

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

1 juli 2022

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord