Avatar: Frontiers of Pandora

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2023 - 2024
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Deze Ubisoft-games komen uit vóór april 2023

Ubisoft is van plan een aantal grote titels uit te brengen dit boekjaar. Deze informatie werd onthuld na een meeting met investeerders.

Welke titels kun je nou precies verwachten? Er worden in ieder geval drie namen genoemd. Avatar: Frontiers of Pandora staat aan de aftrap. Daarnaast wil Ubisoft Mario + Rabbids Sparks of Hope dit fiscaal jaar uitbrengen. De grootste verrassing moet echter wel Skull and Bones zijn. De game verkeert al een aantal jaren in development hel, dus een vroegtijdig lancering zou onverwachts zijn. Daarnaast claimt Ubisoft nog een aantal verrassingen in petto te hebben. Grote titels die al een tijdje worden verwachten, zoals Beyond Good and Evil 2 en de Splinter Cell-remake worden niet benoemd.

Deze Ubisoft-games hebben een releasewindow. Naar welke Ubisoft-game kijk jij uit?

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?