Deze Ubisoft-games komen uit vóór april 2023

Geplaatst:

Ubisoft is van plan een aantal grote titels uit te brengen dit boekjaar. Deze informatie werd onthuld na een meeting met investeerders.

Welke titels kun je nou precies verwachten? Er worden in ieder geval drie namen genoemd. Avatar: Frontiers of Pandora staat aan de aftrap. Daarnaast wil Ubisoft Mario + Rabbids Sparks of Hope dit fiscaal jaar uitbrengen. De grootste verrassing moet echter wel Skull and Bones zijn. De game verkeert al een aantal jaren in development hel, dus een vroegtijdig lancering zou onverwachts zijn. Daarnaast claimt Ubisoft nog een aantal verrassingen in petto te hebben. Grote titels die al een tijdje worden verwachten, zoals Beyond Good and Evil 2 en de Splinter Cell-remake worden niet benoemd.

Deze Ubisoft-games hebben een releasewindow. Naar welke Ubisoft-game kijk jij uit?

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Avatar: Frontiers of Pandora

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

7 december 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord