Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Far Cry 6 en andere Ubisoft-games hebben releasewindow

Een aantal Ubisoft-games hebben een releasewindow ontvangen. Deze informatie kwam vrij toen er een financieel rapport werd vrijgegeven van het bedrijf.

De grootste titel van deze line-up is Far Cry 6, op de voet gevolgd door Rainbow Six Quarantine. Beide games komen voor 30 september uit, oftewel in het derde kwartaal van dit jaar. Riders Republic, The Division Heartland en Roller Champions komen ook in hetzelfde fiscaal jaar uit, oftewel voor 30 maart 2022. Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine werden eerder uitgesteld en het is al een tijdje geleden dat we de games in actie gezien hebben. Bekijk hier de laatste Far Cry 6 trailer, wat tevens ook de eerste was.

onbekend

Far Cry 6 verschijnt voor 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

BRON VGC

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?