Far Cry 6 en andere Ubisoft-games hebben releasewindow

Geplaatst: 11 mei 2021 20:38
-

Een aantal Ubisoft-games hebben een releasewindow ontvangen. Deze informatie kwam vrij toen er een financieel rapport werd vrijgegeven van het bedrijf.

De grootste titel van deze line-up is Far Cry 6, op de voet gevolgd door Rainbow Six Quarantine. Beide games komen voor 30 september uit, oftewel in het derde kwartaal van dit jaar. Riders Republic, The Division Heartland en Roller Champions komen ook in hetzelfde fiscaal jaar uit, oftewel voor 30 maart 2022. Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine werden eerder uitgesteld en het is al een tijdje geleden dat we de games in actie gezien hebben. Bekijk hier de laatste Far Cry 6 trailer, wat tevens ook de eerste was.

Far Cry 6 verschijnt voor 30 september voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: VGC
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord