Gerucht: Ubisoft bezig met Far Cry 7 en Far Cry Multiplayer

Geplaatst: 27 januari 2023 15:10
-

Anonieme bronnen geven aan dat twee nieuwe Far Cry games in ontwikkeling zijn bij Ubisoft. Vermoedelijk een Far Cry 7 als single-player ervaring en een multiplayer-only titel.

Er zijn nog maar weinig details naar buiten gekomen over de games. Wat we wel weten, is dat de twee titels origineel één game moesten worden. Al vroeg in de ontwikkeling werd er besloten om de twee projecten op te splitsen. De game stond bekend onder de naam Project Talisker en het project werd geleid door Day Hay, maar na zijn vertrek naar Blizzard Entertainment werd dit project opgesplitst in twee games. Far Cry 7 wordt intern Project Blackbird genoemd en de multiplayer-only titel staat bekend als Project Maverick. Volgens anonieme bronnen is Ubisoft Montréal actief betrokken bij het ontwikkelen van deze Far Cry games. Ubisoft heeft nog niet gereageerd op dit gerucht, dat afkomstig is van een anonieme bron binnen het bedrijf. Het is mogelijk dat de multiplayer titel bekende personages gaat bevatten. Vorig jaar tweette de stemacteur van Juan Cortez, Alex Fernandez, een foto van hemzelf in een opnamecabine met op de achtergrond de tekst "Enemy spy activated Sonar Vision. Ik wou dat we dat hadden toen ik nog KGB was."

Er is nog niets bekend over de release data van Far Cry 7 en de Far Cry multiplayer-only titel.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord