Trailer: Far Cry: Lost Between Worlds DLC onthuld

Geplaatst: 30 november 2022 02:50
Aangepast: 30 november 2022 02:50
-

Dani Rojas keert terug in een nieuwe Far Cry 6 uitbreiding. Volgende maand verschijnt Lost Between Worlds voor alle versies van Far Cry 6.

Een nieuwe trailer geeft ons vast een inkijkje in het verhaal van de Lost Between Worlds uitbreiding voor Far Cry 6. Protagoniste Dani Rojas heeft het loodje gelegd, maar komt vast te zitten tussen de wereld zoals wij die kennen en het hiernamaals. Deze vreemde tussenwereld barst van de crystallen vijanden, zoals ook goed te zien is in de nieuwe trailer. Naast een nieuwe verhaallijn biedt de uitbreiding ook nieuwe unieke gameplay uitdagingen. Verken de surrealistische omgeving waarin je vast komt te zitten en probeer weer terug te keren naar de echte wereld.

Far Cry 6: Lost Between Worlds is vanaf 6 december te koop vanaf 19,99 euro voor alle versies van de game.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord