Far Cry 6

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 oktober 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter , Open-World
  • Gameliner score

Trailer: Far Cry: Lost Between Worlds DLC onthuld

Dani Rojas keert terug in een nieuwe Far Cry 6 uitbreiding. Volgende maand verschijnt Lost Between Worlds voor alle versies van Far Cry 6.

Een nieuwe trailer geeft ons vast een inkijkje in het verhaal van de Lost Between Worlds uitbreiding voor Far Cry 6. Protagoniste Dani Rojas heeft het loodje gelegd, maar komt vast te zitten tussen de wereld zoals wij die kennen en het hiernamaals. Deze vreemde tussenwereld barst van de crystallen vijanden, zoals ook goed te zien is in de nieuwe trailer. Naast een nieuwe verhaallijn biedt de uitbreiding ook nieuwe unieke gameplay uitdagingen. Verken de surrealistische omgeving waarin je vast komt te zitten en probeer weer terug te keren naar de echte wereld.

Far Cry 6: Lost Between Worlds is vanaf 6 december te koop vanaf 19,99 euro voor alle versies van de game.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?