Far Cry 6 en Riders Republic komen naar Steam

Geplaatst: 22 april 2023 14:00
-

Ubisoft heeft besloten om volledig terug te keren naar Steam, want ook de resterende games uit 2021 en 2022 zijn binnenkort gewoon verkrijgbaar via Steam. Het gaat dan om onder andere Far Cry 6 en Riders Republic.

Sinds 2019 verschenen de Ubisoft games niet meer direct op Steam. Hierdoor moest je de games aanschaffen en spelen via de Epic Game Store of Ubisoft Connect. Dit jaar komt daar officieel een einde aan, want eerder keerde Assassin's Creed: Valhalla en Watch Dogs 3 ook al terug. In de zomer van 2023 is het de beurt aan Far Cry 6, Riders Republic, Rainbow Six Extraction en Monopoly Madness. Niet de minste games, want de review van Far Cry 6 en de review van Riders Republic geven aan dat het vermakelijke games zijn. Op de Steam-pagina's is te zien dat het gaat om alle edities van de games.

Hieronder kun je zien wanneer de betreffende titels op Steam verschijnen:

Ubisoft games die in 2023 naar Steam komen 1
Ubisoft games die in 2023 naar Steam komen 2
Ubisoft games die in 2023 naar Steam komen 3
Ubisoft games die in 2023 naar Steam komen 4

We moeten dus nog wachten tot de maanden mei en juni, maar daarna kun je ook deze Ubisoft games gewoon kopen en spelen via Steam.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Far Cry 6

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

7 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord