Gameplay: Ubisoft toont Mario + Rabbids Sparks of Hope

Geplaatst: 12 juni 2021 22:10
-

Eerder vandaag verscheen Mario + Rabbids Sparks of Hope op de website van Nintendo en nu is het officieel. Mario + Rabbids Sparks of Hope heeft namelijk een eerste trailer, flink wat achtergrondinformatie en zelfs gameplay beelden gekregen.

In de trailer zien we Mario en diens Rabbid vriendjes in een ruimteschip. Ze zijn echter niet alleen, er is namelijk ook een sterretje met de kop van een Rabbid aan boord. Daar houdt het echter niet op. Kort na de trailer krijgen we namelijk ook al pre-alpha gameplay te zien. Hierin zien we dat de game de bekende tactische gameplay bevat die tijdens de eerste game zo enthousiast werd ontvangen.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt ergens in 2022 exclusief op de Nintendo Switch.

Bron: Ubisoft Forward
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

20 oktober 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord