Mario + Rabbids Sparks of Hope

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 oktober 2022
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Strategie
  • Gameliner score

Gameplay: Ubisoft toont Mario + Rabbids Sparks of Hope

Eerder vandaag verscheen Mario + Rabbids Sparks of Hope op de website van Nintendo en nu is het officieel. Mario + Rabbids Sparks of Hope heeft namelijk een eerste trailer, flink wat achtergrondinformatie en zelfs gameplay beelden gekregen.

In de trailer zien we Mario en diens Rabbid vriendjes in een ruimteschip. Ze zijn echter niet alleen, er is namelijk ook een sterretje met de kop van een Rabbid aan boord. Daar houdt het echter niet op. Kort na de trailer krijgen we namelijk ook al pre-alpha gameplay te zien. Hierin zien we dat de game de bekende tactische gameplay bevat die tijdens de eerste game zo enthousiast werd ontvangen.

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt ergens in 2022 exclusief op de Nintendo Switch.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?