Trailer: Nieuwe Mario + Rabbids DLC verschijnt in augustus

Geplaatst: 1 augustus 2023 22:19
Aangepast: 1 augustus 2023 22:35
-

Rayman keert terug en dit keer in een uitbreiding voor Mario + Rabbids Sparks of Hope. In een nieuwe trailer wordt de derde uitbreiding voor de game onthuld.

Na de uitbreidingen Tower of Doooom en The Last Spark Hunter is het alweer tijd voor een nieuw uitbreidingspakket voor Mario + Rabbids Sparks of Hope. Deze is getiteld Mario + Rabbids Sparks of Hope: Rayman in the Phantom Show. Mario en zijn vrienden duiken wederom samen met de Rabbids in een nieuw avontuur en worden hierin bijgestaan door niemand minder dan Rayman. De OperaNetwork-studio van The Phantom biedt een unieke setting waarin je uitgedaagd wordt. Dit alles is door The Phantom in gang gezet om de kijkcijfers van zijn ietwat tegenvallende televisieshow te laten stijgen.

De nieuwe uitbreiding Rayman in the Phantom Show voor Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 30 augustus exclusief voor de Nintendo Switch. Dit is de laatste uitbreiding die deel uitmaakt van de Mario + Rabbids Sparks of Hope season pass.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

20 oktober 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord