Trailer: Mario + Rabbids Sparks of Hope tweede DLC nu verkrijgbaar

Geplaatst: 21 juni 2023 18:26
-

Hopelijk ben je klaar om terug in een geliefde strategiegame te duiken. Hier is namelijk de onthulling van Mario + Rabbids Sparks of Hope - DLC 2: The Last Spark Hunter!

In de tweede DLC van Mario + Rabbids Sparks of Hope kom je op een muzikale planeet terecht. Deze swingende jungle heet de Melodic Gardens en je kunt kennis maken met de exotische inwoners. Het lijkt een vredige bedoeling, maar niks is minder waar. Je moet het opnemen tegen een nieuwe antagonist, genaamd Kanya. Zij brengt nieuwe vijanden met zich mee, zoals de Golems en Fieldbreakers. Daarnaast wordt er een nieuwe eindbaas toegevoegd: de Mecha King Bob-Omb. Zelfs de meest ervaren spelers kunnen zich opmaken voor de pittige uitdaging die The Last Spark Hunter aanbiedt.

Check hier onze review van Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Mario + Rabbids Sparks of Hope - DLC 2: The Last Spark Hunter is nu verkrijgbaar.

Bron: Nintendo Direct
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

20 oktober 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord