Mario + Rabbids Sparks of Hope: The Last Spark Hunter onthuld

Geplaatst: 24 mei 2023 12:30
-

Het is weer een tijdje geleden dat we iets gehoord hebben over Mario + Rabbids Sparks of Hope. Vandaag laten ze via Twitter weten dat de tweede DLC onderweg is.

De tweede uitbreiding van Mario + Rabbids Sparks of Hope heeft ook een naam ontvangen: The Last Spark Hunter. Mario en zijn crew bezoeken de Melodic Gardens. Ze gaan de boel daar onderzoeken, omdat alle communicatie verbroken is. De reden is al snel duidelijk; een nieuwe antagonist maakt haar opkomst. Binnenkort kunnen spelers aan de slag met dit nieuwe avontuur. De eerste DLC werd eerder dit jaar uitgegeven. Check hier Mario + Rabbids Sparks of Hope: The Tower of Doooom. Alle uitbreidingen zijn inbegrepen in de Mario + Rabbids Sparks of Hope Season Pass.

Check hier onze review van Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Mario + Rabbids Sparks of Hope is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

20 oktober 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord