Meer info over Mario + Rabbids Sparks of Hope Season Pass

Geplaatst:

Mario + Rabbids Sparks of Hope verscheen een tijdje geleden en natuurlijk hoort er ook bij deze game een Season Pass. Op Twitter is te lezen wanneer de DLC’s verschijnen.

Mario + Rabbids Sparks of Hope is alweer de tweede game afkomstig van de samenwerking tussen Nintendo en Ubisoft. In een recente tweet kondigden de makers van de game meer info over de Season Pass aan. De Season Pass bestaat uit drie uitbreidingen, waarvan er één alleen via de Season Pass te spelen is. De Tower of Doooom is de DLC die alleen voor de Season Pass houders is. In deze uitbreiding moet het geliefde personage Spawny gered worden uit de multidimensionale toren van Madame Bwahstrella. Om dit voor elkaar te krijgen zul je zeer strategische battles moeten spelen in een nieuwe combat gamemodus!

De volgende twee uitbreidingen verschijnen halverwege en eind 2023. In de tweede DLC ontdekken spelers een geheel nieuwe planeet en moeten ze het opnemen tegen een listige tegenstander. De derde uitbreiding lijkt toch de grote klapper te worden. Er werd al een klein beetje naar gehint, maar nu is er toch echt de bevestiging. In deze DLC zal namelijk Rayman zijn intrede doen in de Mario + Rabbids-games. Over deze DLC is nog niet veel bekend, behalve dat Rayman een team vormt met Rabbid Mario en Rabbid Peach.

Bekijk hier onze review van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Wil je er alles over lezen? Bekijk dan hier alles wat je moet weten over Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Mario + Rabbids Sparks of Hope is exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Bron: Ubisoft
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Series

Mario

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

20 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord