Nintendo site toont Mario + Rabbits Sparks of Hope

Geplaatst: 12 juni 2021 14:25
-

Het lijkt erop dat Nintendo per ongeluk Mario + Rabbits Sparks of Hope heeft onthuld. De game verscheen namelijk plots op de website van Nintendo. Niet heel toevallig, want vanavond is de Ubisoft Forward-stream.

Het is grote hectiek tijdens het grootste gaming evenement van het jaar. De E3 gaat vandaag officieel van start en Ubisoft mag de show aftrappen. Er gingen al geruchten de ronde dat er een nieuwe Mario + Rabbits-game zou komen, maar nu is het officieel. Op de officiële Nintendo website is namelijk Mario + Rabbits Sparks of Hope verschenen. Op de pagina wordt beschreven dat Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbit Luigi en vrienden een buitenaardse reis gaan maken om een kwaadaardige entiteit te verslaan. Hierbij bezoek je meerdere planeten met een roster van negen companions. Het doel is om zogeheten "Sparks" te redden uit de klauwen van bekende- en onbekend bazen. De gameplay blijft ongewijzigd, het blijft namelijk nog altijd een tactische game.

 1
 2
 3
 4

Mario + Rabbits Sparks of Hope moet ergens in 2022 komen te verschijnen. De game wordt uitgegeven door Ubisoft en komt dan ook hoogstwaarschijnlijk voorbij gedurende de Ubisoft Forward-stream van vanavond. Die Ubisoft-Forward stream kijken wij graag met je mee op ons Twitch-kanaal om 20:00!

Bron: Nintendo
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

20 oktober 2022

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord