Lead Designer Skull & Bones vertrekt bij Ubisoft

Geplaatst: 5 januari 2022 20:45
Aangepast: 5 januari 2022 20:48
-

De ontwikkeling van de langverwachte Ubisoft game Skull & Bones heeft opnieuw een klap te verduren gekregen. Lead Designer Antoine Henry heeft op zijn LinkedIn profiel aangekondigd te gaan stoppen bij Ubisoft Singapore.

Je zou het bijna vergeten, maar Ubisofts Skull & Bones is op dit moment nog altijd in ontwikkeling. Dat de ontwikkeling tegenslag heeft gehad, blijkt wel uit het feit dat Ubisoft Skull & Bones uitstelde om dat vervolgens vorig jaar opnieuw te moeten doen. Als je je bedenkt dat de Skull & Bones al in 2017 door Ubisoft werd aangekondigd is er dus al een lange weg afgelegd, maar lijkt de game nog niet in de buurt van een eventuele release te zijn. Het vertrek van Lead Designer Antoine Henry bij Ubisoft Singapore zal daar geen positieve bijdrage aan leveren. Op zijn LinkedIn geeft Henry in een reactie wel aan dat de volgende stap in zijn carrière in ieder geval ergens in Singapore zal zijn, maar dat hij voor nu vooral even gaat genieten van zijn welverdiende vakantie.

Officieel is Skull & Bones nog in ontwikkeling, maar of en wanneer de piratengame de zeven zeeën mag bevaren is nog niet bekend.

Bron: LinkedIn
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

16 februari 2024

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord