Seizoen 2 van Skull and Bones is van start gegaan

Geplaatst: 10 juni 2024 21:48
-

Seizoen 2 van Skull and Bones, genaamd Chorus and Havoc, is van start gegaan. Vanavond kregen we de trailer te zien tijdens de Ubisoft showcase.

Het eerste seizoen van Skull and Bones is onlangs afgesloten met de Blighted Bastion-update. Het tweede seizoen van Skull and Bones voegt een hoop nieuwe content aan de game toe, waaronder een nieuwe verhaallijn, nieuwe events, een nieuw schip, nieuwe Sealords, een nieuw wapentype en natuurlijk nieuwe beloningen die je kunt verdienen. Als je graag PvP speelt, heeft Ubisoft ook goed nieuws voor je. Chorus of Havoc brengt namelijk een nieuwe PvP modus met zich mee: 5v5. Daarnaast kun je het opnemen tegen nieuwe zeemonsters: de Megalodon Lestari en de Flying Dragon, die deel uitmaakt van een factie die met het tweede seizoen aan de game wordt toegevoegd.

Skull and Bones: Chorus and Havoc is nu live en te spelen op alle beschikbare platforms.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

16 februari 2024

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord