Skull & Bones vaart volgende maand naar Steam

-

Ubisoft trekt van alles uit de kast om het publiek richting Skull and Bones te duwen. Daarom meert de piratensim in augustus aan op Steam.

Ubisofts piratensimulatiegame Skull and Bones zet volgende maand eindelijk koers naar Steam. Ondanks een moeizame start, met matige recensies en kritieken die de game ongunstig vergelijken met Sea of Thieves, blijft Ubisoft de game verfijnen alles uit de kast halen om spelers aan te trekken. Na een gratis week en het tweede seizoen komt Skull and Bones nu naar Steam, met de belofte van hetzelfde live-avontuur met cross-progression support. Als je de volle zee op een ander platform hebt getrotseerd, hoef je je geen zorgen te maken: je voortgang wordt overgenomen zolang je Ubisoft- en Steam-accounts aan elkaar zijn gekoppeld.

Skull and Bones verschijnt 22 augustus op Steam. De game is nu al te spelen op pc via Ubisoft Connect en op de PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

16 februari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord