Blighted Bastion sluit eerste seizoen Skull and Bones af

Geplaatst:

Het eerste seizoen van Skull and Bones nadert haar einde. De Blighted Bastion sluit het eerste seizoen in stijl af.

Ubisoft heeft vandaag de Blighted Bastion-update voor Skull and Bones onthuld, waarmee het eerste seizoen van de endgame van Skull and Bones wordt afgesloten met een nieuw gevecht tegen de piraat en Plague Lord Phillipe La Peste. Deze nieuwste update, onderdeel van de End-Season, introduceert nieuwe cosmetische beloningen die spelers kunnen verdienen, waaronder het Anpaka's Hand Hull Ornament, Foul Winds Sail Colour en Plague Eater Firework. Daarnaast is het Cross-Continental Convoy World Event nu live, waarbij spelers tot eind volgende maand de kans krijgen om premium cosmetica zoals de Heart of Thorns en Treasure Hunter sets te ontgrendelen. Bovendien ontvangen spelers die inloggen een gratis Gilded Sin jacket.

Skull and Bones Season 1: Blighted Bastion loopt nog tot 27 mei. Nieuwsgierige spelers kunnen ook gebruik maken van een gratis 8-uurs proefversie van de game om het uit te proberen. Progressie wordt meegenomen als je daarna besluit om Skull and Bones aan te schaffen. Lees hier onze review van Skull and Bones.

Bron: Ubisoft
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord