Trailer: Dit is de Endgame & Year 1 content in Skull & Bones

Geplaatst:

Ben jij al klaar om de kapitein uit te gaan hangen? Check dan vooral hier de Skull and Bones: Endgame & Year 1 Roadmap trailer!

Skull and Bones arriveert dan binnenkort eindelijk aan wal en geheel in de stijl van Ubisoft gaat de actiegame flink wat content ontvangen na release. Ja, je begint wellicht als een groentje die het dek moet schrobben, maar uiteindelijk groei je uit tot een echte 'Pirate Kingpin'. Echter, zelfs wanneer je de top bereikt hebt, is er nog genoeg te doen in Skull and Bones. Zo kun je meedoen aan het PvPvE evenement 'Hostile Takeover'. Hierin val je een outpost aan, terwijl je tegelijkertijd let op je defensie - die piraten zijn namelijk niet te vertrouwen. Mocht je echt de grootste buit willen scoren, dan moet je de 'Legendary Raids' checken. In deze evenementen neem je het op tegen zwaarbewapende vloten, maar de beloning is zeker de moeite waard. Daarnaast is het wellicht interessant om een 'Jaws of Retribution' contract op te pakken. Ja, want op zeemonsters jagen is dan wel een risicovol vak - het is ook verdomd cool om een Tylosaurus in actie te zien. Tot slot kun je het opnemen tegen 'Philippe La Peste' - de eindbaas van Raging Tides. De content die Ubisoft aanbiedt varieert per seizoen. Ja, ook Skull and Bones gaat met het seizoenensysteem werken.

Dit zijn de aankomende seizoenen:

  • Season 1: Raging Tides
  • Season 2: Chorus of Havoc
  • Season 3: Into the Dragon's Wake
  • Season 4: Shadows of the Deep

Skull and Bones is beschikbaar vanaf 16 februari voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Check hier onze preview van Skull and Bones.

Bron: Ubisoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord