Gerucht: Skull and Bones komt in februari aan wal

Geplaatst:

Tom Henderson van Insider Gaming dropt een exclusief nieuwtje: Skull and Bones gaat in februari verschijnen. Weet Ubisoft dit getormenteerde schip dan eindelijk zeewaardig te maken?

Volgens Insider Gaming staat Skull and Bones op de planning voor 16 februari. Eerder dit jaar werd de avonturengame op het ruime sop voor de zoveelste keer uitgesteld door Ubisoft, maar wel met de belofte dat de titel zou verschijnen voor het einde van het fiscale jaar, aldus de nieuwe Managing Director Daryl Long. De pre-orders voor Skull and Bones zijn live gegaan via de Ubisoft Store, waar men kan kiezen voor een reguliere editie, maar een premium editie is ook in de maak. Via deze editie kun je straks de game een paar dagen eerder spelen en krijg je toegang tot een diverse schatkist aan cosmetische items. Uiteraard moet je daar een paar extra muntstukken voor inleveren, piraat die je bent.

Deze game stond op de planning voor 2018. We gaan het meemaken.

Gaat Skull and Bones daadwerkelijk in februari verschijnen? Het is even wachten op bevestiging vanuit kamp Ubisoft.

Bron: Insider Gaming
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord