Ubisoft stelt Skull & Bones traditioneel weer uit

Geplaatst: 11 januari 2023 19:59
Aangepast: 12 januari 2023 09:46

Ubisoft heeft verrassend genoeg besloten om Skull & Bones alweer uit te stellen. In plaats van maart 2023 moeten we nu tot "vroeg in het fiscale jaar 2023-24" wachten. Want ja, waarom ook niet hè?

Ik bedoel, wie neemt Ubisoft nog serieus met deze game? Nee, serieus. Skull & Bones is al zo vaak uitgesteld dat het bijna een The Game Awards categorie verdient: de prijs voor de meest uitgestelde game. Maar goed, positief blijven, Patrick. Dat uitstel heeft vast (weer) een legitieme reden. En volgens Ubi's target update notulen werpen de talloze vorige uitstellen keihard vruchten af.

"The additional time has already paid off and brought impressive improvements to its quality, which has been confirmed by recent playtests. Players will be positively surprised by its evolution”.

Natuurlijk, als jij het zegt, Yves. Ik vind het allemaal best.

Tot de volgende uistelaankondiging!

Bron: Ubisoft
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord