Skull & Bones

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 9 maart 2023
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Uitgesteld; Skull & Bones komt pas later aan wal

Barre tochten over zee met een krakkemikkig houten schip brengen vaak problemen met zich mee. Skull & Bones is hierin geen uitzondering en is uitgesteld, zo meldt Ubisoft.

In een speciale blogpost op hun website geeft Ubisoft aan dat de vaart wederom uit de ontwikkeling van Skull & Bones is. Dat Skull & Bones al eerder met dit bijltje gehakt heeft mag bekend zijn. Al sinds de aankondiging bleek van een behouden vaart geen sprake. Een jaar na de aankondiging werd Skull & Bones uitgesteld. In 2019 werd Skull & Bones voor de tweede keer uitgesteld. Een paar jaar later ging Skull & Bones opnieuw voor anker. Tussendoor werd ook nog eens het roer volledig omgegooid.

Na jarenlang radiostilte en vervolgens veel uitstel leek een daadwerkelijke release van Skull & Bones nu dichterbij dan ooit. Maar niets is minder waar, want ondanks de vele gameplaybeelden van die we recent hebben kunnen zien, lag ook de vorige releasedatum van 8 november 2022 te dicht aan de horizon. Ubisoft komt wel direct met een nieuwe releasedatum, maar de datum van aankomst ligt pas ergens volgend jaar in het verschiet.

Skull  Bones uitgesteld naar 2023

Hopelijk komt Skull & Bones na het opnieuw uitstellen van de game nu dan eindelijk in wat rustiger vaarwater terecht. Skull & Bones verschijnt - mits deze niet voor de vijfde keer wordt uitgesteld - op 9 maart 2023 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?