Trailer: Ubisoft scheept ons op met veel Skull & Bones beelden

Geplaatst: 10 september 2022 23:10
Aangepast: 10 september 2022 23:10

Toen Skull & Bones ten tonele verscheen tijdens de Ubisoft Forward presentatie was het alle hens aan dek. Ubisoft trakteerde ons namelijk niet op één, niet op twee, maar op drie trailer van deze piratengame.

Het gedeelte waarin Skull & Bones tijdens de Ubisoft Forward showcase werd behandeld begon met een cinematische trailer waarin de context van het verhaal werd uitgelicht. Natuurlijk werden we opgescheept met nieuwe gameplaybeelden van Skull & Bones. Bij deze beelden lag de focus voor een groot deel op het customizen van je eigen schip. Tot slot werd het woord gegeven aan Elisabeth Pellen, de creative director van Skull & Bones. Zij voorzag de trailer die we zojuist hadden gezien van verder commentaar. De drie trailer kun je hieronder op je gemak bekijken.

Skull & Bones releaset op 8 november voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft Forward
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord