Trailer: Nieuwe gameplaybeelden Skull & Bones getoond

Geplaatst: 7 juli 2022 21:00
Aangepast: 7 juli 2022 21:23

Tijdens de Ubisoft Forward presentatie die speciaal gericht was op Skull & Bones is er veel gameplay getoond. Ubisoft toonde ruim zeven minuten aan Skull & Bones gameplay.

In de gameplay trailer wordt ook veel uitleg gegeven over hoe Skull & Bones in zijn werk gaat. Je start als gestrande piraat in Sainte-Anne, een piratendorpje waar jouw avontuur begint. Vanaf hier moet je je zien op te werken van simpele piraat met een vaartuig dat nauwelijks voor een schip door kan gaan. Door Infamy te vergaren, werk je je langzaam aan op en word je naam steeds bekender onder de piraten in de wereld. Met deze Infamy kun je je boot upgraden, zowel offensief als defensief. Infamy verkrijg je door missies te voltooien, nieuwe plekken te ontdekken en nog veel meer. Skull & Bones is gericht op een multiplayer-ervaring, maar volgens de ontwikkelaars kun je de game ook zeker solo spelen. Bekijk hieronder de gameplaybeelden van Ubisofts piratengame Skull & Bones.

Vanaf 8 november 2022 kun je aan de slag met Skull & Bones voor pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord