Skull & Bones

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 8 november 2022
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Gerucht: Meer nieuws over Skull & Bones in juli

Ubisoft brengt volgende maand meer nieuws over Skull & Bones naar buiten. Volgens insiders die gesproken hebben met Tom Henderson wordt de game opnieuw geïntroduceerd.

De ontwikkeling van de game is niet bepaald rooskleurig te noemen. Skull & Bones werd meerdere malen uitgesteld en de visie achter de game veranderde dusdanig, dat een groot gedeelte van de game opnieuw moest. Dit jaar kwam er opeens naar buiten dat er vaart zit in de ontwikkeling van Skull & Bones. Volgens insiders gaat Ubisoft de game dan ook opnieuw introduceren aan het publiek. Dit zou betekenen dat we naast een nieuwe gameplaytrailer en interviews ook een releasedatum ontvangen voor de game. Skull & Bones heeft daarnaast een leeftijdsclassificatie gekregen. Hieruit blijkt dat de game niet naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. Mocht je ondertussen vergeten zijn wat Skull & Bones precies is, kun je hieronder de gameplayvideo uit 2018 bekijken.

Skull & Bones heeft nog geen releasedatum, maar moet verschijnen voor de pc, Xbox Series en Playstation 5.

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?