Gerucht: Meer nieuws over Skull & Bones in juli

Geplaatst:

Ubisoft brengt volgende maand meer nieuws over Skull & Bones naar buiten. Volgens insiders die gesproken hebben met Tom Henderson wordt de game opnieuw geïntroduceerd.

De ontwikkeling van de game is niet bepaald rooskleurig te noemen. Skull & Bones werd meerdere malen uitgesteld en de visie achter de game veranderde dusdanig, dat een groot gedeelte van de game opnieuw moest. Dit jaar kwam er opeens naar buiten dat er vaart zit in de ontwikkeling van Skull & Bones. Volgens insiders gaat Ubisoft de game dan ook opnieuw introduceren aan het publiek. Dit zou betekenen dat we naast een nieuwe gameplaytrailer en interviews ook een releasedatum ontvangen voor de game. Skull & Bones heeft daarnaast een leeftijdsclassificatie gekregen. Hieruit blijkt dat de game niet naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. Mocht je ondertussen vergeten zijn wat Skull & Bones precies is, kun je hieronder de gameplayvideo uit 2018 bekijken.

Skull & Bones heeft nog geen releasedatum, maar moet verschijnen voor de pc, Xbox Series en Playstation 5.

Bron: Tryhardguides

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord