Gerucht: Er komt vaart in de ontwikkeling van Skull & Bones

Geplaatst:
Aangepast: 2 mei 2022 23:28

De ontwikkeling van Skull & Bones lag lange tijd voor anker, maar er gloort hoop aan de horizon. Alles lijkt erop te wijzen dat het weer vlot met de ontwikkeling van de piratengame.

Trek je piratenhoed maar uit de kast, want mogelijk kunnen we binnenkort dan eindelijk het ruime sop kiezen. Afgelopen vrijdag is er ruim zes minuten aan gameplay van Skull & Bones gelekt. Inmiddels is dit weer offline gehaald, maar het is in ieder geval een goed teken met het oog op de ontwikkeling. Naast het lekken van gameplay wijst er nog meer op dat de zeilen gehezen kunnen worden. Journalist Ethan Gach van Kotaku heeft namelijk van bronnen binnen Ubisoft vernomen dat de game ergens in september uit moet gaan komen. Dat is eindelijk eens positief nieuws nadat Skull & Bones meerdere keren is uitgesteld.

Skull  Bones7

Een officiële releasedatum voor Skull & Bones is dus nog niet onthuld door Ubisoft, maar een release lijkt nu dichterbij dan ooit. Waarschijnlijk kunnen we in september aan de slag. Wellicht dat we binnenkort dan eindelijk meer te horen krijgen over Skull & Bones.

Bron: Kotaku
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord