Skull & Bones

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 9 maart 2023
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Skull & Bones wederom uitgesteld

De piratengame Skull and Bones is wederom uitgesteld door Ubisoft. Dit wil zeggen dat de game van Blue Byte nu vier keer uitgesteld is.

Het nieuws kwam naar buiten via een financieel rapport van Ubisoft. Daarin werd vermeld dat Skull & Bones dit fiscaal jaar niet meer ging redden. Op zijn vroegst zien we deze game pas in april 2022 verschijnen, maar zelfs dat lijkt onredelijk op het moment. Eerder werd het bekendgemaakt dat Skull & Bones een reboot kreeg. Er is echter ook goed nieuws voor de Ubisoft-fans. Ubisoft heeft namelijk aangegeven dat Far Cry 6 en Rainbow Six Quarantine voor 30 september uitkomen. Riders Republic, The Division Heartland en Roller Champions komen ook uit voordat het huidige fiscaal jaar eindigt, dus voor maart 2022.

onbekend

Skull & Bones verschijnt tussen 2022 en 2023. Of ze dit jaar wel aanwezig zijn tijdens de Ubisoft Forward-show is nog onbekend.

BRON Ubisoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?