Skull & Bones

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 9 maart 2023
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Skull & Bones krijgt reboot

Eindelijk krijgen we meer te horen over Ubisoft's piratengame Skull & Bones. De game krijgt namelijk een reboot.

Lang was het stil geweest rondom Skull & Bones, de open-world piratengame van Ubisoft. Tijdens de E3 van 2017 werd Skull & Bones aangekondigd, maar een release is tot nu toe nog altijd uitgebleven. Jarenlang werd Skull & Bones uitgesteld en concrete informatie over de game kon de ontwikkelaar niet geven. Nu lijkt het er echter op dat Skull & Bones toch nieuw leven in wordt geblazen. Anonieme bronnen die bij de ontwikkelaar staan, vertelden Videogameschronicle dat de ontwikkelaars het lastig vonden om Skull & Bones binnen het portfolio van Ubisoft te laten passen. Ubisoft heeft namelijk al meerdere open-world games, waardoor het voor de ontwikkelaars geen gemakkelijke taak was de game zich te laten onderscheiden van de andere games binnen het portfolio. Volgens de anonieme bronnen is er daarom voor gekozen om de game een reboot te geven en vorm te geven als live-game. Hierbij bestaat er een doorlopende wereld die blijft veranderen en evolueren naar aanleiding van de handelingen en sociale interacties van de spelers.

onbekend

Skull & Bones krijgt dus een reboot, maar een releasedatum is nog steeds niet bekend.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?