Skull & Bones

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum NNB
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Skull and Bones een tijdje uitgesteld

Skull and Bones, die veel weg had van de boottochten uit Assassin's Creed IV: Black Flag, is voor een tijdje uitgesteld door Ubisoft. Dit heeft de Franse uitgever en ontwikkelaar laten weten op het officiële forum. Ze hebben veel meer tijd nodig dan verwacht, omdat het project iets te ambitieus is genomen.

De game moet ergens tussen 2019 of 2020 verschijnen, maar in elk geval niet voor april 2019. We kunnen volgende maand nieuwe gameplaybeelden van de game verwachten tijdens de E3-persconferentie van Ubisoft.

onbekend

Skull and Bones moet uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en mogelijk een Switch release? We gaan het zien.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?