Bit: Komt Skull & Bones ooit nog uit?

Geplaatst:

Groot nieuws kunnen we inmiddels niet meer noemen, maar Skull & Bones is opnieuw uitgesteld. Een verrassing is het overigens ook niet meer. Gezien we op Gameliner al talloze nieuwsberichten hebben getikt waarin we op aangeven van Ubisoft een 'definitieve releasedatum' lijken te hebben, heb ik de hoop een beetje opgegeven.

Skull & Bones, je weet wel, die AC: Black Flag spin-off die volgens Ubi helemaaaaal geen Black Flag spin-off is maar er wel alles van weg heeft. In 2017 liet het vol bravoure zien hoe tof het kan zijn om te yo-ho-hoën in het digitale ruime sop, maar sinds die aankondiging is Skull & Bones een beetje als een ronddobberend wrak waarvan niemand weet hoe het anker omhoog moet.

Ook nu lijkt deze anchorman weer de grote afwezige te zijn. Tijdens een meeting over het financiële gebeuren binnen Ubisoft heeft de Franse uitgever aangegeven dat Skull & Bones wederom in de haven blijft, waarbij een nieuwe vaart pas wordt ingepland voor het einde van dit fiscale jaar. Met andere woorden, het jaar 2023 kunnen we intussen wel op onze rumgevulde scheurbuiken kalken.

De vraag die bij mij komt bovendrijven is dan ook de volgende: hebben we überhaupt nog trek in Skull & Bones? Een piratengame die inmiddels zo vaak van koers is veranderd dat het zeven jaar nodig heeft gehad om op de plaats van bestemming aan te komen, zien we daar nog heil in? Voor mij is het antwoord zo helder als Caribisch zeewater: muiten, in de fik zetten en ergens ver van de kust tot zinken brengen. Maar wat zeggen jullie, stelletje dekzwabbers?

Bron: Ubisoft
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Skull and Bones

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

16 februari 2024

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord