Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Star Wars Jedi: Survivor

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 28 april 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Leak: Star Wars Jedi: Survivor releasedatum gelekt

Geen zin om te wachten op The Game Awards? Nou, mocht je toch interesse hebben in Star Wars en niet in Geoff Keighley dan heb ik goed nieuws voor je.

De releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor is namelijk gelekt. Via Steam werd vroegtijdig de releasedatum vrijgegeven. Al snel werd de datum van de online store verwijderd, maar op het internet is zelfs één seconde te lang. Overal op het internet zijn nu screenshots te vinden van het bewijs. Daarnaast zien we dat Star Wars Jedi: Survivor pre-order bonussen heeft. De schattige robot BD-1 keert terug, maar we zien ook dat protagonist Cal Kestis in dit deel gebruik maakt van een blaster.

Verder is er meer informatie over de game onthuld. In de nieuwe beschrijvingen van de Steam-pagina zien we dat Cal geen Padawan meer is maar een echte Jedi Meester. Hij vecht nog steeds een onbegonnen strijd tegen de Empire, maar heeft meer vaardigheden dan voorheen. Groter, uitgebreider, beter? We gaan het binnenkort meemaken, want er wordt vermoed dat de nieuwe trailer ook niet lang meer op zich laat wachten.

Dat Star Wars Jedi: Survivor lanceert in vroeg 2023 was al eerder een gerucht.

Star Wars Jedi: Survivor is beschikbaar vanaf 16 maart voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Waarschijnlijk komen we tijdens The Game Awards op donderdagnacht te weten of dit gerucht klopt. Ik gok van wel.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?