Ghostrunner 2

  • Ontwikkelaar One More Level
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , First-Person Shooter
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Download nu de Ghostrunner 2 demo

Op gamescom heb ik kans gekregen om Ghostrunner 2 te previewen, maar vanaf heden kan jij dat dus ook. 505 Games maakt namelijk tijdens de State of Play van september bekend dat er nu een demo van Ghostrunner 2 beschikbaar is.

In Ghostrunner 2 neem je de rol aan van Ghostrunner, een gemodificeerde moordmachine die hyper mobiel vijand na vijand doormidden hakt. Het hoog geanticipeerde vervolg op het eerste deel van Ghostrunner is al even in de maak, maar de releasedatum van Ghostrunner 2 komt steeds dichterbij. Om mensen alvast lekker te maken, is er vanaf nu een demo te downloaden waarin je alvast een voorproefje krijgt van de game.

Ghostrunner 2 kent een releasedatum van 26 oktober 2023. De game komt te verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. De Ghostrunner 2 demo is vanaf nu speelbaar op PlayStation 5, Xbox Series, Steam en Epic games.

BRON State of Play

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?