Downloadnieuws: Download nu de Ghostrunner 2 demo

Geplaatst:
Aangepast: 15 september 2023 14:39

Op gamescom heb ik kans gekregen om Ghostrunner 2 te previewen, maar vanaf heden kan jij dat dus ook. 505 Games maakt namelijk tijdens de State of Play van september bekend dat er nu een demo van Ghostrunner 2 beschikbaar is.

In Ghostrunner 2 neem je de rol aan van Ghostrunner, een gemodificeerde moordmachine die hyper mobiel vijand na vijand doormidden hakt. Het hoog geanticipeerde vervolg op het eerste deel van Ghostrunner is al even in de maak, maar de releasedatum van Ghostrunner 2 komt steeds dichterbij. Om mensen alvast lekker te maken, is er vanaf nu een demo te downloaden waarin je alvast een voorproefje krijgt van de game.

Ghostrunner 2 kent een releasedatum van 26 oktober 2023. De game komt te verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. De Ghostrunner 2 demo is vanaf nu speelbaar op PlayStation 5, Xbox Series, Steam en Epic games.

Bron: State of Play
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostrunner 2

Series

Ghostrunner

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 oktober 2023

Ontwikkelaar

One More Level

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord