Ghostrunner 2 Hardcore Mode en RogueRunner.exe nu uit

Geplaatst:
Aangepast: 20 maart 2024 19:31

Zit je sinds de release van Ghostrunner 2 met het probleem dat de game veel te makkelijk voor je is en had je gehoopt dat One More Level dat voor je zou fiksen? Nou, heb jij even mazzel! Ghostrunner 2 is namelijk aangevuld met een Hardcore Mode en een modus genaamd RogueRunner.exe, speciaal voor de digitale masochisten onder jullie.

Nu zal het gros van de spelers al de handen vol hebben aan de 'normale' mode van Ghostrunner 2 (de game is namelijk best pittig), maar je hebt altijd baas boven baas. Speciaal voor jullie heeft de ontwikkelaar een extra onvergeeflijke Hardcore Mode aan de game toegevoegd, en dat ziet er ongeveer zo uit.

Hiermee kun je dus effectief kiezen uit de gradaties 'moeilijk', 'moeilijker', 'moeilijkst' en 'godallejezusmoeilijk+'. En het mooiste van alles, de update is al uitgerold, dus wachten hoef je ook al niet. En om de deal nóg mooier te maken, op Steam is de game zelfs in de aanbieding.

Twijfel je nu nog? Check dan vooral even onze keimoeilijke Ghostrunner 2 review van Rudy, die zelf gelukkig nooit de moeilijkste is.

Bron: 505 Games
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ghostrunner 2

Series

Ghostrunner

Uitgever

505 Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

26 oktober 2023

Ontwikkelaar

One More Level

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord