Downloadnieuws: F1 2021, Shredders en meer naar Game Pass

Geplaatst:

De tweede line-up voor de maand maart is gearriveerd. Xbox Game Pass abonnees kunnen binnenkort genieten van de volgende selectie aan games.

Xbox-exclusieve Shredders mag binnenkort eindelijk haar debuut maken. De snowboardgame moet je gaan voorzien van wintersportvakantie, mocht je nog niet zelf de bergtoppen zijn gaan opzoeken. F1 2021 wordt beschikbaar gemaakt via Xbox Game Pass Ultimate en EA Play. De eerste F1-game die Codemasters gemaakt heeft onder leiding van EA. Bekijk hier onze review van F1 2021. Daarnaast komt ook Crusader Kings III naar de Xbox Series en lanceert Weird West op 31 maart via Xbox Game Pass. Als kers op de taart komen ook de titels Norco, Zero Escape: The Nonary Games, Tainted Grail: Conquest en The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos naar Xbox Game Pass line-up van maart.

onbekend

De aankomende games zijn te downloaden van 17 t/m 31 maart. Naar welke titel kijk jij uit?

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot F1 2021

Series

Formula 1

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 juli 2021

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord