Downloadnieuws: Guardians of the Galaxy en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst:

Xbox Game Pass wordt deze maand weer aangevuld met meerdere games. In dit nieuwsbericht nemen we het lijstje met je door.

In maart wordt de Game Pass-bibliotheek weer uitgebreid met games die via de Xbox-consoles, pc en cloud te spelen zijn. Laten we beginnen met Far: Changing Tides. In dit onlangs verschenen atmosferische avontuur sta je aan het roer van een vreemd schip. Je lost puzzels op en navigeert door de barre weersomstandigheden om uiteindelijk een nieuw thuis te vinden. Wie liever het water verkiest voor het luchtruim, kan terecht bij Microsoft Flight Simulator. Deze realistische game is nu ook te spelen via de cloud. Zeer toepasselijk voor een game die in de lucht plaatsvindt. Laat die slechte woordgrap je niet afleiden van het feit dat ook Lightning Returns: Final Fantasy XIII aan de dienst wordt toegevoegd. Dit vervolg op Final Fantasy XIII-2 kent een nieuwe in-game wereld, een kersvers vechtsysteem en diepgaande opties voor customization. Later in maart komen ook de point-and-click-avonturengame Kentucky Route Zero en het bizarre Lawn Mowing Simulator naar Game Pass. Als dat niet echt je ding is, kun je misschien eerder terecht bij Marvel’s Guardians of the Galaxy. Deze actie-avonturengame werpt een frisse blik op de superheldenfilm. De laatste game die wordt toegevoegd deze maand is Young Souls. Als een prachtige grafische stijl en scherp geschreven dialogen jou goed in de oren klinken, is dit een game voor jou. Je kunt het volledige overzicht in de onderstaande afbeelding zien.

Far: Changing Tides en Microsoft Flight Simulator zijn nu beschikbaar op Xbox Game Pass. Lightning Returns: Final Fantasy XIII komt morgen naar de dienst, terwijl de rest van de games op 10 maart volgt.

Bron: Xbox Wire
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Guardians of the Galaxy

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

26 oktober 2021

Ontwikkelaar

Eidos Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord